top-om-oss

Om oss

Nya Fönster & Montage grundades hösten 2014 av Joacim, Jonas och Mattias som efter tiotalet år i en traditionellt fyrkantig bransch ville förändra sin vardag, sitt arbetssätt och gå sin egen väg.

Grunden i verksamheten har hela tiden varit fönsterbyten mot villaägare och till det har vi nu adderat större bostadsfastigheter samt större kommersiella fastigheter och även där går vi in och tar ett helhetsgrepp om hela processen kring fönster- samt dörrbyten.

Fyra år har gått sedan starten och numera är vi södra Sveriges snabbast växande fönsterbytare och ser ut att dubblera omsättningen för fjärde året i rad.

Från dag ett har vi sagt att vi ska stå för trygghet, trygghet för dig som kund, att du gör rätt som väljer oss! Det är enkelt att säga men svårare att genomföra, så vad är då denna trygghet?

Med över 20 års erfarenhet i branschen är valet av produkter enkelt!
Vi ska endast jobba med de ledande och bäst beprövade varumärkena i branschen. Svensktillverkat eller svenska leverantörer med långa garantier och fungerande eftermarknad. Produkterna skall anpassas till din fastighet och inte tvärtom, alltid måttanpassade produkter utan kostnad och med garantier på upp till 30 år.

Alla våra montörer och samarbetspartners är certifierade utav oss. Certifieringen innebär att alla fönster och dörrar monteras enligt branschens högt ställda krav.
Med detta som grund borgar det för minimala problem i framtiden och därför lämnar vi också 10 års montagegaranti.

Trygghet för oss är just sakerna ovan, bra produkter, certifierade montörer, generösa garantier och till det adderar vi en sista sak, ingen förskotts betalning!
Som kund till oss betalar du ingenting förrän dess att montaget är utfört och produkterna sitter i din fastighet.

Som konsument är det svårt att komma fram till vilken leverantör som är bäst för just din fastighet. Därför ska du alltid kolla med oss först och därefter begära in fler offerter från andra aktörer för att jämföra priser, kvalité och kunskap.

Vi hoppas och tror att du likt många andra blir en nöjd kund till oss på Nya Fönster & Montage.

Varför ska jag välja Nya fönster & Montage?

  • Fast pris
  • Betalning efter utfört arbete
  • Måttanpassade produkter utan extra kostnad
  • Omfattande garantier på både produkter och montage
  • Hantverkare med mångårig erfarenhet av fönster- & dörrbyte
jonas

Kontakta oss